Lejrskoler

Tag klassen med på tur til Odense

Gi’ eleverne mulighed for at opleve H.C. Andersens fødeby med alle dens attraktioner som: H. C Andersens Hus og Fødehjem, Jernbanemuseet, Brandts Klædefabrik, Odense Bys Museeum, Den Fynske Landsby, Odense Zoo, der netop er kåret som Europas bedste, Odenses gågader med skulpturer fra H. C. Andersens eventyr og meget mere.

Pris og indhold
Vores lejrskoleophold er særtilbud til rabatterede priser, der kun tilbydes til danske skoleklasser.

Odense har mange cafeer og restauranter og hos vores nærmeste nabo, Odense Banegårds Center, finder I bl. a. Sunset Boulevard, McDonald og flere andre, ligesom der også er et pizzeria over for vandrerhjemmet. Derfor har vi 2 priser på lejrskoleophold: En pris hvor I selv står for aftensmaden, så I er uafhængige af vores spisetider og en pris inkl. aftensmad, hvor vi bestemmer spisetiden.

Pris I uden aftensmad
Pris pr. person for 2 døgn inkl. 2 x overnatning, 2 x morgenmad, 2 x madpakker Kr. 420

Pris II med aftensmad hos os
Pris pr. person for 2 døgn inkl. 2 x aftensmad, 2 x overnatning, 2 x morgenmad, 2 x madpakker Kr. 550

Ekstra døgn kan sagtens tilkøbes for begge ophold.

På Danhostel Odense City kan klassen overnatte lige i hjertet af byen og der er gå afstand til de fleste af seværdighederne – det hele fås til fornuftige priser. Indhent tilbud

Et lejrskoleophold hos os indeholder altid overnatning, morgenmad og madpakker, som I kan tage med på jeres ture om dagen. Aftensmad kan til vælges (se ovenstående). I indkvarteres efter køn og med max. 5 personer på værelserne. Lederne bor på 2-4 sengs værelser, uden ekstra omkostninger. Enkelt værelse kan bestilles mod et tillæg. Alle værelser har eget bad og toilet.

Har I valgt ophold med aftensmad hos os, serveres denne kl. 17.30. Andet tidspunkt kan aftales med receptionen inden ankomsten. Klassen spiser samlet.

Morgenmad-lille
Vi serverer morgenmaden kl. 7.30 – 9.00. Madpakkerne smører I selv under morgenmaden, hvor der er et madpakkebord specielt til jer med diverse pålæg samt frugt og vand. Når man selv smører sin madpakke, får man det med man ønsker.

Tilbage efter dagens oplevelser, har vi en hyggelig opholdsstue med tv. Der er adgang til trådløst netværk for lærerne i hele huset. Som adspredelse om aftenen kan vi anbefale vores nabo, Biocity med 5 biografer eller Bowl & Fun 15 min. gang fra vandrerhjemmet.

En lejrskoletur skal være en oplevelse man kan huske tilbage på med glæde – vi vil gøre vort til at I rejser hjem med gode minder fra opholdet hos os og står gerne til rådighed med hjælp og gode råd under planlægningen.

Indhent tilbud på lejrskoleophold

Udfyld formularen og tryk send.

Nyttige links til brug ved planlægningen af lejrskolen 

Oplevelsespas inkl. gratis transport med Odenses bybusser

Links til busplaner

H. C. Andersen attraktioner

I H. C. Andersens fodspor rundt i Odense – en guide

Odense bys Museer

Møntergaarden

Jernbanemuseet

Odense Zoo og Skoletjenesten Odense Zoo